martes, 21 de agosto de 2007

Brownie amb yogur


Per avui, les postres que portem són un brownie amb yogur. Una recepta fàcil, per a 6 persones aproximadament i que podeu preparar en mitja hora més els vint minuts de cocció.

Els ingredients que ens caldran són els següents:

250 grams de xocolata negra de tauleta, l’especial per cuinar
3 ous

1 iogurt natural
mig got d’oli de girasol

125 grams de nous picades

2 cullerades grans de sucre

2 cullerades grans de farina
mig sobre de llevat

Per començar, barregeu en una plàtera fonda els rovells dels tres ous amb el sucre fins obtenir una crema blanca. Tot seguit, afegiu el iogurt natural, la xocolata que prèviament haurem desfet, l’oli i les nous picades. Cal batre la massa perquè agafi consistència i incorporeu-hi la farina junt amb el llevat.

Per separat monteu les clares dels ous a punt de neu i afegiu-les amb cura a la massa anterior.
Ara només cal omplir els motllos que farem servir. Això sí, no cal que els ompliu fins a dalt de tot, amb la meitat ja ni ha prou, no sigui que l’efecte del llevat faci vessar el brownie.
I per últim, pose-ho al forn a 180 graus de temperatura uns 20 minuts aproximadament.
Hem de dir que no es pot consumir tot just hagi sortit del forn, ja que cal que reposi una mitja horeta i llestos.

Bon profit!


1 comentario:

Eduard Gras dijo...

Una plàtera fonda :O