lunes, 20 de agosto de 2007

Mousse de xocolata blanca i de cafè



Els ingredients que us calen per preparar aquestes postres són força senzills i les proporcions són per un total de 8 persones. L’ocasió perfecte perquè convideu amics, familiars i veïns a gaudir d’aquestes postres.

Per començar necessitarem el següents ingredients:
200 grams de xocolata blanca

3 ous amb els rovells i les clares separades
1 quart de tassa de sucre

1 quart de tassa de cafè del fort

1 quart de tassa de crema de llet o de nata


El primer que hem de fer és picar la xocolata blanca fins a fer-ne petits trocets. A part, escalfeu la crema de llet o la nata. Un cop estigui calenta retireu-la del foc i afegiu la xocolata blanca fins que quedi dissolta amb la crema.

En un altre ordre d’accions, bateu els rovells amb el sucre fins que el resultat sigui prou espès i d’un color clar. Aleshores cal afegir el cafè i la crema que hem fet abans amb la xocolata dissolta. A part, cal batre les clares amb el quart de sucre fins que estiguin prou consistens i les afegiu amb cura a la preparació anterior.

Per últim, poseu la mousse en copes i poseu-les a la nevera durant 3 o 4 hores pel capbaix, però és millor deixar-les-hi tota la nit perquè adquireixin la textura idònia. A l’hora de servir-les podeu posar-hi una mica de canyella en pols per sobre o potser també algunes cireres com a la fotografia.

Bon profit!

1 comentario:

tfm dijo...

Mmmmmm...
Quin bon aspecte...
Quan torni de vacances, faré la mousse, segur!
Teresa.